- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Granita cremoasa de cafea are un efect revigorant, fiind un racoritor delicat in zilele de vara. Servit la micul dejun va da energie pentru restul zilei.
		
		Ingrediente
		
			
- 300 ml cafea
 
- 2 linguri frisca lichida
 
- 4 lingurite sirop de zahar
 
- 6 cuburi de gheata sfaramata
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Pune jumatate din cantitatea de gheata intr-un vas pentru mixer. Adauga cafeaua si siropul de zahar si mixeaza-le cu blenderul de mana, turnand frisca lichida in fir subtire.
 
- Pune gheata ramasa in 2 pahare si toarna peste ea compozitia de cafea, care se va infiltra in stratul de dedesubt. Serveste-o imediat.