- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Granita de cocos si lapte de migdale este foarte aromata plina de vitamine care va pot energiza pentru restul zile.
		
		Ingrediente
		
			
- 200 ml lapte de migdale
 
- 100 gr nuca de cocos proaspata
 
- 100 ml lapte de cocos
 
- 2 linguri zahar
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Strecoara laptele de cocos printr-o sita fina si amesteca-l cu laptele de migdale. 
 
- Dizolva zaharul si adauga nuca de cocos taiata marunt. Pune amestecul in congelator si lasa-l 3 ore ca sa inghete bine, apoi sfarama cu un cutit cu varf ascutit.
 
- Pune bucatile de gheata intr-un vas pentru mixer si sfarama-le cu blenderul manual, cu pauze pana cand obtii granulatia dorita. Pune granita in pahare sau in cupe si serveste.
 
Stiai ca...
Nuca de cocos este folosita in bucataria multor tari atat pentru realizarea dulciurilor ( mai ales ingastronomia europeana), cat si a preparatelor sarate ( in India, de exemplu)?