- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile lipite cu gem se prepara foarte usor, sunt gustoase si pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			PENTRU ALUAT:
- 100 gr zahar
 
- 1 lingurita praf de copt
 
- 100 ml smantana
 
- 1 ou
 
- 125  gr faina
 
- sare
 
PENTRU UMPLUTURA:
- gem de fructe
 
- PENTRU GLAZURA:
 
- 100 ml frisca
 
- 100 gr ciocolata neagra
 
- fructe uscate
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
Ingrediente pentru 20 de bucati
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 5 minute
Timp de fierbere 5 minute
- Se pu oul cu zaharul si smantana intr-un vs si se amesteca bine. Se adauga faina cu praful de copt si putina sare si se amesteca bine.
 
- In tava de  copt unsa cu putin unt topit se pun mici bile de aluat care se coc 5 minute, apoi se lasa pana se racesc complet si se lipesc cu gem intre ele.
 
- Pentru glazura, frisca fiarta se toarna peste ciocolata rupta bucati si apoi, dupa ce se topesc se toarna peste fursecuri.
 
- Se presara fructe uscate maruntite si se lasa la rece pana se incheaga glazura, apoi se servesc.