- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de portocale este foarte aromata si se foloseste la umplerea blaturilor de vanilie si fructe.
		
		Ingrediente
		
			
- 300 gr zahar
 
- 250 gr unt
 
- 5 galbenusuri
 
- 1 lingura faina
 
- zeama de la 5  portocale
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Intr-o cratifa, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca si se subtiaza cu zeama de portocale. Se pune cratifa in bain-marie si se freaca bine compozitia, pana se ingroasa. 
 
- Untul, taiat in bucatele, se freaca spuma si apoi se inglobeaza in crema de oua. Se amesteca foarte bine pentru omogenizarea cremei.