- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu ciocolata alba nuci de macadamia  si coacaze sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.
		
		Ingrediente
		
			
- 600 gr faina alba
 
- 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
 
- 3/4 lingurita sare
 
- 150 gr zahar alb
 
- 200 gr zahar brun
 
- 200 gr unt,la temperatura camerei
 
- 2 oua
 
- 1 lingura esenta de vanilie
 
- 150 gr fulgi de ciocolata alba
 
- 150 gr nuci de macadamia tocate
 
- 150 gr coacaze
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Amestecati intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea, apoi dati deoparte
 
- Frecati  untul cu zaharul alb si cel brun, pana obtineti o crema aerata omogena, in care adaugati pe rand ouale si esenta de vanilie.
 
- Adaugati amestecul de faina in crema de unt si omogenizati, apoi adaugati fulgii de ciocolata, nucile si coacazele uscate.
 
- Luati cu lingurita bilute de aluat si asezati-le in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei, asezandu-le la distanta de 1 cm unele de altele, apoi introduceti tava in cuptorul incins pentru 10-12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe amrgini.
 
- Cand sunt gata scoateti-le pe un gratar pana se racesc bine de tot, apoi le puteti servi.