Retete de Conserve si Muraturi
Sos de rosii picant este unul din putinele sosuri pentru iarna care se poate consuma ca atare fara sa necesite combinarea lui in alte mancaruri.
Sunt multe reteet de sos de rosii picant. Aroma picant la cele mai multe este data de ardeiul iute. Noi va oferim reteta unui sos de rosii picant cu tarhon.
Dulceata de afine este poate cea mai rafinata dulceata deoarece necesita multa rabdare dar rezultatul este cu siguranta delicios.
Dulceata de agrise se poate prepara atat din agrise verzi cat si coapte gustul fiind la fel de delicios si dulce.
Dulceata de caise verzi este poate piatra de incercare pentru orice gospodina deoarece caisele trebuiesc culese intr-un anume moment pentru a pute fi facute dulceata.
Dulceata de caise este unul din cele mai delicioase moduri, de a pastra gustul si savoarea unor fructe pline de soare si parfum cum sunt caisele. Gustati si va veti convinge, totul este sa aveti in casa un borcan cu dulceata de caise.
Dulceata de capsuni este cea mai apreciata dulceata datorita aromei delicate si al gustului divin. Nu e gospodina care sa nu aibe in camara pentru iarna un borcan de dulceata de capsuni.
Dulceata de coarne nu numai ca e foarte gustoasa ea are si un efect revigorant. Servita cate o lingurita dimineata pe stomacul gol ofera o senzatie de linistire si energizare.
Dulceata de cirese are o aroma delicata care ne duce cu gandul la zilele insorite de vara. Fie ca e servita ca atare sau in compozitia prajiturilor, dulceata de cirese este mereu apreciata.
Dulceata de chitra nu este chiar atat de des intalnita in camarile gospodinelor dar gustul ei este foarte aromat si delicios.