Salata cu carne de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata cu carne de pui este o salata aperitiv de vara, delicioasa,usor de preparat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 500 gr carne de pui fripta sau fiarta
    • 100 gr telina tocata marunt
    • 200 gr struguri fara samburi
    • 100 gr fulgi de migdale
    • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
    • 1 lingurita sare
    • 200 gr maioneza
    • 50 gr smantana grasa

Instructiuni de preparare

  1. Amestecati smantana cu un tel pana se intareste.
  2. Separat, intr-un castron mare amestecati carnea de pui taiata bucati mai mici, telina, strugurii, fulgii de migdale, patrunjelul verde, sarea, maioneza si smantana. Amestecati bine de tot ca sa se omogenizeze, apoi bagati salata la frigider pentru 2-3 ore, dupa care o puteti servi.

Recomandari

Salate