Piersicile la cuptor sunt foarte aromate, usor de preparat si pe placul copiilor.
Cuiburile cu piersici trebuie sa le incercati pentru ca sunt numai bune la micul dejun, chiar si reci.
Prajiturile turnulete cu piersici sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca le serviti reci, a doua zi.
Budinca de orez cu lapte este pentru multi dintre noi desertul copilariei...poate singurul de care ne aducem cu siguranta aminte.
Prajitura cu crema fondant este foarte gustoasa, iar daca o serviti rece a doua zi ea va fi si foarte aromata.
Budinca festiva trebuie sa o incercati mai ales in zilele calde de vara, pentru ca este racoritoare si foarte usor de preparat.
Galustele cu prune sunt perfecte la micul dejun, mai ales daca le serviti reci cu o ceasca de cafea calda.
Prajitura cu visine si piersici o puteti prepara ori de cate ori aveti invitati multi la masa si pe care doriti sa ii surprindeti in mod placut.
Prajitura intoarsa cu piersici se prepara foarte usor si este desertul preferat al copiilor.
Placinta cu branza si caise fara aluat este un desert aparte, usor de preparat si foarte gustos. Daca doriti puteti inlocui caisele cu piersici sau prune.