Cuiburi cu piersici

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cuiburile cu piersici trebuie sa le incercati pentru ca sunt numai bune la micul dejun, chiar si reci.

Ingrediente

    • 1 pachet aluat de foietaj
    • piersici din compot
    • 1 ou batut

Instructiuni de preparare

  1. Aluatul se intinde pe masa foarte putin unsa cu ulei si se imparte in doua. Una dintre parti se decupeaza cu o forma rotunda si toate bucatile taiate se asaza in tava mare de cuptor tapetata cu hartie si unsa cu ulei.
  2. Se ung cu ou batut. Apoi, din a doua jumatate de aluat, se decupeaza din nou forme care se gauresc la mijloc si, ce ramane, se asaza ca un guler peste bucatile unse cu ou.
  3. In interiorul fiecarui cuib astfel format se asaza cate o jumatate sau un sfert de piersica bine scursa si se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Recomandari

Patiserie