Sosul roze pentru rasolul de pasare trebuie sa il incercati pentru ca este atat de usor de preparat.
Sosul alb are multe retete tocmai din cauza ca unora li se intampla sa se inchida la culoare, fara sa stie motivul.Urmand pasii intocmai ca reteta nu vi se va intampla nicioadata asa ceva!
Sosul Bechamel este un sos aromat pe care il puteti folosi la pui, perisoare, la paste sau la prepararea legumelor gratinate.
Sosul Morney ofera legumelor natur o aroma unica, apetisant, fiind in acelasi timp un sos delicios si usor de preparat.
Sosul Aurora este un sos gustos si aromat, care se foloseste mai ales la preparatele pe baza de carne de peste.
Sosul de capere este un sos foarte aromat, care se foloseste la preparatele cu carne alba, precum peste sua pui.
Sosul Polette este un sos care se foloseste la preparatele fierte din carne alba.
Fructele confiate sunt foarte aromate, ele fiind perfecte atat la prepararea deserturilor, dar le puteti oferi si copiilor in loc de clasicele bomboane din comert.
Coaja de portocala confiata este foarte aromata, fiind de mare folos la prepararea deserturilor.
Portocalele zaharisite trebuie sa le preparati pentru ca deserturile sunt mai aromate cu ele.