Lasagna cu vinete si ton este o reteta perfecta pentru masa de pranz in zilele caniculare de vara.
Legumele cu carne in coaja de paine este o mancare pe cat de simpla pe atat de spectaculoasa.
Mancarea de fasole boabe cu morcov este o mancare de iarna, apetisanta, satioasa si usor de preparat.
Mancarea de morcovi cu perisoare este o mancare usoara, gustoasa si pe placul tuturor, inclusiv al copiilor.
Mancarea de muraturi etse o mancare de iarna, foarte gustoasa si usor de preparat, dar trebuie sa aveti grija la cat de sarate sunt muraturile.
Mancarea de vacuta cu prune trebuie sa o incercati pentru ca nu este doar apetisanta, dar se prepara usor si este pe placul tuturor.
Musacaua de vinete este o mancare foarte buna si gustoasa, pe care o puteti servi atat rece cat si calda, atat la micul dejun cat si la masa de pranz.
Muschiul de vita in cuib de spanac este un preparat cu care ii veti surprinde in mod placut pe toti invitatii.
Branza ca la Salaj este un aperitiv traditinoal din Ardeal, pe care il puteti prepara in cantitate mai mare si pastra la congelator timp indelungat.
Chiftelele cu branza sunt especifice zonei Ardealulul, fiind delicioase si foarte gustoase.