Gogosarii murati nu trebuie sa lipseasca din camara nici unei gospodine.
Harbuji murati sunt acele muraturi asortate delicioase si foarte usor de preparat, numai bune alaturi de feluri scazute de mancare.
Magiunul este un preparat de toamna pe care il puteti pastra in camara chiar si 2 ani.
Marmelada de visine este un aperitiv dulce de iarna, care se prepara din visine coapte, carnoase si foarte aromate.
Salata de iarna este de fapt o salata de muraturi asortate, pe care o puteti servi caatare sau ca garnitura la un fel principal.
Zacusca cu dovlecei este un preparat foarte bun, pe care il puteti servi iarna pe tartine la micul dejun sau la gustare.
Zarzavatul pentru ciorbe trebuie sa existe in orice camara, pentru ca iarna nu se gasesc multe legume pentru a prepara o ciorba gustoasa.
Albinita este o prajitura delicioasa, foarte aromata si pe placul copiilor.
Cataiful este o prajitura rapida si gustoasa, pe care o puteti imbunatati prina adaugarea de fructe precum zmeura, mure sau capsune.
Cornuletele cu nuci sunt delicioase si aromate,ele fiind bune calde, dar devin mult mai fragede daca le pastrati la rece.