Cornulete cu sunca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornuletele cu sunca sunt delicioase si foarte aromate. Va oferim o reteta clasica de cornulete cu sunca pe care dvs o puteti imbunatati, schimband umplutura.

Ingrediente

    • 150 ml smantana sau caimac de lapte
    • faina
    • sunca presata tocata marunt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se face o coca din smantana, sare si faina cat cuprinde. Se framanta bine aluatul, din care apoi se intinde o foaie din care se decupeaza ulterior cu paharul, cercuri.
  2. Se umplu rondelele de aluat pe jumatate cu sunca presata, se ruleaza, se ung cu ou si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt care apoi se baga in cuptorul incins pana cand cornurile se rumenesc frumos.

Recomandari

Patiserie