Telina cu manatarci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Telina cu manatarci este o mancare delicioasa de post sau pentru cei tin diferite cure si regimuri.

Ingrediente

    • 200 gr ciuperci manatarci
    • patrunjel verde
    • 2 teline
    • 2 rosii
    • sos brun

Instructiuni de preparare

  1. Se curata telina, se taie felii si se fierbe la foc mic in apa cu sare si unt ( se fierb telinele taiate deoarece fierte intregi se taie mai greu felii).
  2. Se inabusa ciupercile in unt si se lasa pe foc pana scade apa lasata de ele, apoi se face un sos brun cu rosii, in care se adauga ciupercile inabusite in unt.
  3. Se asaza pe o farfurie mare telina, se toarna sosul brun si se presara patrunjel verde tocat fin.

Recomandari

Mancaruri