Sufleu cu broccoli

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O gustare simpla potrivita atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.Incercati sa savurati sufleul rece. Are un gust deosebit si contine vitaminele necesare pentru a va energiza in restul zilei.

Ingrediente

    • 1 buchet de broccoli de marime potrivita
    • 1 ceasca de cascaval ras
    • 3 linguri smantana
    • 4 oua
    • 2 linguri de faina
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Se deface broccoli in buchete mai mici si se spala sub jet de apa rece. Se pune o oala cu apa pe foc si cand apa atinge punctul de fierbere se pun buchetelele de broccoli si se tin in apa 2 minute.
  2. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se pun intr-un castron si se strivesc in bucatele mai mici cu furculita. Aveti mare atentie sa nu faceti piure.
  3. Se aseaza broccoli intr-o tava de yena tapetata cu unt.Si se pun deasupra galbenusurile, smantana, cascavalul ras si faina.
  4. Separat, se bat albusurile spuma tare cu putina sare. Se incorporeaza usor spuma de albusuri in compozitia de broccoli, amestecand de jos in sus. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,
  5. Se da la cuptor pentru 40 minute presarand deasupra cascavalul.

Recomandari

Mancaruri