Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Friptura meil cu iaurt este poate cea mai raspandita reteta de friptura de miel la ciptor.Reteta se mai poate imbunatati cu putin rozmarin prospat sau cimbru, dar de ce sa nu recunoastem ca cel mai bun gust este cel original!
Mielul la gratar este cu siguranta cel mai delicios preparat, dar secretul este in sosul care se serveste langa preparat.Usturoiul ii confera o aroma aparte, rustica si in acelasi timp delicioasa.
Carpaccio de caprioara cu sos de miere si mustareste un antreu foarte des intalnit la dineurile de rang inalt.Dar de ce nu el poate fi o gustare usoara si rapida care sa va ofere energie pentru restul zilei.
Cand chiar nu mai stiti ce sa mai gatiti pentru masa de pranz este momentul sa preparati un rulou marinaresc.Se prepara rapid, nu necesita multe ingrediente, iar gustul este mai mult decat delicios!
Rulada de primavara este o friptura, plina de surprize culinare si de legume delicioasa. Cu aceasta rulada de primavara veti castiga sigur laurii pentru cea mai buna friptura buna la gust si apetisanta la aspect!
Friptura de ton cu seminte de susan este cu siguranta o delicatesa pe care nu o veti uita foaret usor.Gustul acestui preparat depinde foarte mult de calitatea pestelui care trebuie sa fie neaparat proaspat.
Frigaruile de creveti in sos de soia sunt pentru impatimitii de fructe de mare, un preparat delicios care poate fi servit in orice ocazie:mic dejun, pranz sau cina.Oricum doriti sosul de soia face ca crevetii sa aibe o aroma senzationala!
Friptura de somon cu crema de praz este un preparat foarte gustos,fiind un preparat care se face usor, rapid, rezultatele finale fiind senzationale!
Fileul de salau cu salvie este o mancare usoara, gustoasa si rapid de preparat. Puteti folosi cod sau merluciu in loc de salau, cu conditia ca pestele sa fie proaspat si salvia verde.
Codul cu lamaie este cu siguranta o reteta simpla care se poate prepara chiar si cu o zi inainte.Se stie ca pestele este un pic mai gustos daca este rece, asa ca acest preparat nu face exceptie.