Carpaccio de caprioara cu sos de miere si mustar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carpaccio de caprioara cu sos de miere si mustareste un antreu foarte des intalnit la dineurile de rang inalt.Dar de ce nu el poate fi o gustare usoara si rapida care sa va ofere energie pentru restul zilei.

Ingrediente

    PENTRU CARPACCIO DE CARNE DE VANAT:

    • 2 lingura ulei de masline
    • 100 gr muschi caprioara
    • 4 linguri coriandru proaspat tocat

    PENTRU SOS:

    • 3 linguri miere de albine
    • sucul de la 2 lamai
    • 2 lingurite mustar Dijon
    • 5 linguri ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Pentru carpaccio de caprioara se incinge uleiul intr-o tigaie in care se prajeste muschiul timp de 1 minute pe fiecare parte, pana prinde o crusta maronie.Se scoate muschiul pe o farfurie si se lasa 5-6 minute apoi se feliaza subtire si se asaza pe o farfurie intr-un singur strat. Se presara coriandru proaspat tocat.
  2. Pentru sos se amesteca mierea de albine cu zeama de lamaie, se adauga mustarul si uleiul de maline, amestecand pana se obtine un dressing cremos cu care se stropesc feliile de carpaccio.

Recomandari

Friptura sau Gratar