Friptura sau Gratar

Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Medalion de porc cu praz si ciuperci

Medalionul de porc cu praz si ciuperci este un preparat pe care il puteti servi cald ca friptura sau rece ca aperitiv la o cina familiala.

30 min
4 servings

Rulada de curcan

Rulada de curcan este o friptura aromata foarte gustoasa si usor de preparat, fiind in acelasi timp un preparat usor si dietetic.

30 min
4 servings

Cotlet de porc in aluat

Cotletul de porc in aluat este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Craciun. Zeama de varza ofera fragezime si aroma carnii facand preparatul de neuitat.

30 min
4 servings

Rulouri de vita cu prune uscate

Rulourile de vita cu prune uscate etse un preparat exotic, ideal pentru mesele festive cand doriti sa surprindeti invitatii cu ceva diferit.

30 min
4 servings

Rata in sos de coniac

Rata in sos de coniac este preparatul ideal pentru o masa festiva alaturi de cei dragi.Aroma sosului va completa gustul fin al carnii de rata.

30 min
4 servings

Frigarui cu cod si ciuperci

Frigaruile cu cod si ciuperci este o ratate rapida si foaret gustoasa pentru o cina de exceptie alaturi de cei dragi.

30 min
4 servings

Rulouri de pastrav cu vinete

Rulourile de pastrav cu vinete este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Revelion.

30 min
4 servings

File de somon in aluat

Fileul de somon in aluat este un preparat delicios, rafinat, elegant si sofisticat in acelasi timp.

30 min
4 servings

Rasol condimentat

Rasolul condimentat este un preparat pe care ar trebui sa il incercati deoarece este delicios si foarte aromat.

30 min
4 servings

Fleica pe pat de legume

Fleica pe pat de legume este un preparat specific iernii pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.

30 min
4 servings