Frigarui cu cod si ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile cu cod si ciuperci este o ratate rapida si foaret gustoasa pentru o cina de exceptie alaturi de cei dragi.

Ingrediente

    • 350 gr file de cod
    • 10 ciuperci champignon
    • 3 linguri ulei de masline
    • ardei iute uscat
    • 250 gr muschi file afumat
    • 10 rosii cherry
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pentru incepun se pun betele de frigarui intr-un vas cu apa rece, at sa se acopere, si se lasa 15 minute.
  2. Pestele se taie cuburi de aceeasi marime si se pun pe o farfurie. Ciupercile se curata, si, daca sunt mari se taie in cuburi egale. Rosiile se curata si daca sunt prea mari se taie si ele mai  mic. daca rosiile sunt mici se lasa intregi.
  3. Muschiul afumat se taie in fasii. Se ung cuburile de peste cu ulei de masline, se pudreaza cu ardei iute uscat si tocat foarte marunt , apoi fiecare cub de peste se infasoara intr-o fasie de muchi file.
  4. Se scot betele de frigarui din apa, se sterg cu hartie absorbanta si se infige pe fiecare bat cate un cubulet de peste, o ciuperca si o rosie. Se alterneaza ingredientele pana se umplu betele de firgarui, acre se presara cu sare si piper, dupa gust.
  5. Se incinge gratarul, se unge cu putin ulei de masline, apoi se frig frigaruile cate 4 minute pe fiecare parte, dupa acre se servesc cat sunt inca calde.

Recomandari

Friptura sau Gratar