Friptura sau Gratar

Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Snitel de vitel

Snitelul din vitel este foarte fraged si aromat. Servit cu lamaie ofera o aroma si un gust delicios si foarte aromat..... de neuitat!

30 min
4 servings

Ciocanele de pui in crusta dulce

Ciocanelele de pui in crusta dulce este un preparat delicios pe care trebuie sa il preparati pentru o cina in familie.Fiind crocante ciocanelele se pot servi si reci, a doua zi.

30 min
4 servings

Mozaic surpriza

Feliile de mozaic surpriza se pot servi atat ca apertive reci cat si ca fel principal, adaugand drept garnitura orez cu legume sau sparanghel tras in unt.

30 min
4 servings

Piept de pui cu legume si sos de vin

Pieptul de pui cu legume si sos de vin este un fel principal delicios, dietetic si foarte gustos, pe care il puteti preparat ori de cate oro doriti sa mancati ceva usor.

30 min
4 servings

Frigarui de vita si pui

Frigaruile de vita si pui sunt delicioase, gustoase si dietetice. pentru o aroma intensa este indicat sa le serviti cu garnitura de legume sotate.

30 min
4 servings

Muschi de vita in aluat

Reusita unei mese de duminica va este garantata de aspectul muschiului de vita intr- un aluat crocant, alaturi cateva ciupercute si de ce nu, alaturi de un pahar de vin rosu.

30 min
4 servings

Pui umplut din belsug

Puiul umplut din belsug este reteta de succes al unei cine in familie, alaturi de cei dragi.

30 min
4 servings

Peste in crusta

Pestele in crusta este un preparat delicios, pe care il puteti servi atat ca fel principal cat si ca gustare, avand un continut ridicat de vitamine si minerale.

30 min
4 servings

Frigarui asortate

Sunt multe retete de frigarui. Noi va oferim o reteta de frigarui asortate , foarte aromate pe care chiar va sfatuim sa o incercati!

30 min
4 servings

Muschiulet de porc cu ananas si ardei iute

Legumele si carnea alba sunt ele sanatoase, dar din cand in cand mai avem nevoie si de putin porc - mai ales daca il preparam astfel incat sa valorificam la maximum aromele carnii.

30 min
4 servings