- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Desi pare un simplu sandvis in momentul in care veti gusta gandul va va purta pe alte meleaguri.Gustul picant este specific Mexicului,lucru cunoscut in toata lumea.
Ingrediente
- 2 buc de ardei iute jalapeno
- 2 chifle pufoase
- 75 gr de fasole boabe din conserva
- 150 gr de friptura de porc
- 2 rosii de marime medie, feliate
- 115 gr de branza Ceddar feliata
- cateva frunze de coriandru verde
- 30 gr de smantana groasa
- sucul de la 1/2 de lime
Instructiuni de preparare
- Taiati ardeii jalapeno pe lung, scoate semintele si taiati feliute subtiri. Puneti feliile de ardei intr-un castron si puneti peste sucul de lime.
- Taiati chiflele in doua pe orizontala si scoateti o parte din miez.
- Intr-un bol puneti boabele de fasole si cu ajutorul uni mixer faceti o pasta cu care ungeti parta de jos a chiflei.
- Taiti bucatile de friptura de porc in feliute si asezati peste fasole, apoi puneti feliile de rosii. Adaugati frunze de coriandru feliile de branza Ceddar si ardeiul jalapeno.
- Luati cealalta jumatate de chifle, ungeti-o cu samantana groasa si asezati deasupra.