Sandvisuri mexicane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desi pare un simplu sandvis in momentul in care veti gusta gandul va va purta pe alte meleaguri.Gustul picant este specific Mexicului,lucru cunoscut in toata lumea.

Ingrediente

    • 2 buc de ardei iute jalapeno
    • 2 chifle pufoase
    • 75 gr de fasole boabe din conserva
    • 150 gr de friptura de porc
    • 2 rosii de marime medie, feliate
    • 115 gr de branza Ceddar feliata
    • cateva frunze de coriandru verde
    • 30 gr de smantana groasa
    • sucul de la 1/2 de lime

Instructiuni de preparare

  1. Taiati ardeii jalapeno pe lung, scoate semintele si taiati feliute subtiri. Puneti feliile de ardei intr-un castron si puneti peste sucul de lime.
  2. Taiati chiflele in doua pe orizontala si scoateti o parte din miez.
  3. Intr-un bol puneti boabele de fasole si cu ajutorul uni mixer faceti o pasta cu care ungeti parta de jos a chiflei.
  4. Taiti bucatile de friptura de porc in feliute si asezati peste fasole, apoi puneti feliile de rosii. Adaugati frunze de coriandru feliile de branza Ceddar si ardeiul jalapeno.
  5. Luati cealalta jumatate de chifle, ungeti-o cu samantana groasa si asezati deasupra.

Recomandari

Fast Food