Bagheta umpluta cu carne de vita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta are un gust special datorita branzei Gorgonzola.Pentru ca vita sa aibe un gust bun,inainte de a o pune in bagheta puneti pe ea putin unt.

Ingrediente

    • 1 bagheta de marime medie
    • 2 felii de carne de vita(de preferat vrabioara)
    • 15 ml de ulei de masline
    • 120 gr de branza Gorgonzola feliata
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Taiati bagheta pe orizontala si prajiti-o cate 3 minute pe ambele parti.
  2. Incingeti gratarul si intre timp ungeti feliile de carne de vita cu ulei de masline. Cand gratarul este incins puneti bucatile de carne lasadu-le cate 3 minute pe ambele parti.
  3. Scoateti bucatile de carne pe o farfurie puneti  acoperiti vasul. Lasati sa se innabuse 5 minute.
  4. Luati feliile de carne, puneti-le pe bagheta pe care ati uns-o inainte cu sosul lasat de carne pe gratar, punand peste feliile de branza Gorgonzola. Puneti putina sare si piper dupa gust. Acoperiti cu cealalta jumatate de bagheta inainte de a servi.

Recomandari

Fast Food