- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta reteta are un gust special datorita branzei Gorgonzola.Pentru ca vita sa aibe un gust bun,inainte de a o pune in bagheta puneti pe ea putin unt.
Ingrediente
- 1 bagheta de marime medie
- 2 felii de carne de vita(de preferat vrabioara)
- 15 ml de ulei de masline
- 120 gr de branza Gorgonzola feliata
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Taiati bagheta pe orizontala si prajiti-o cate 3 minute pe ambele parti.
- Incingeti gratarul si intre timp ungeti feliile de carne de vita cu ulei de masline. Cand gratarul este incins puneti bucatile de carne lasadu-le cate 3 minute pe ambele parti.
- Scoateti bucatile de carne pe o farfurie puneti acoperiti vasul. Lasati sa se innabuse 5 minute.
- Luati feliile de carne, puneti-le pe bagheta pe care ati uns-o inainte cu sosul lasat de carne pe gratar, punand peste feliile de branza Gorgonzola. Puneti putina sare si piper dupa gust. Acoperiti cu cealalta jumatate de bagheta inainte de a servi.