French sandwich

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta este clasica de sandwich francez ce poate fi servita la orice ora din zi dar alaturi de un pahar de lapta capata o insemnatate deosebita.

Ingrediente

    • 8 felii de paine alba
    • unt
    • 4 felii mari de sunca presata
    • 175 gr de branza Ceddar
    • piper negru macinat

Instructiuni de preparare

  1. Taiati branza feliute subtiri.Prajiti 4 felii  de paine si cand sunt gata ungeti-le cu unt. Asezati apoi sunca presata si deasupra branza Ceddar.
  2. Incalziti grillul si puneti feliile de paine. Puneti peste branza  la feliile de paine de pe grill celelalte felii ramase si inoarceti sa se prajeasca si pe cealalata felie.
  3. Cand painea capata o culoare aurie scoteti-le si serviti cu felii de rosii cherry.

Recomandari

Fast Food