Piscoturi cu spuma de vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Piscoturile cu spuma de vin este reteta de succes pentru un desert rapid si aromat pe care il puteti prepara chiar in momentul sosirii invitatilor.

Ingrediente

    • 300 gr piscoturi de sampanie
    • 250 ml vin alb
    • 2 oua
    • 2 linguri cu zahar
    • 200 gr dulceata de cirese amare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Aranjezi piscoturile in raza folosind un castron mare.
  2. Faci o spuma din: vin alb, batut cu cele 2 oua si 2 linguri cu zahar pana devine amestec omogen. Amestecul il pui in bain-marie, il bati cu telul pana se ingroasa usor. Torni peste biscuiti, servesti cald, cu dulceata de cirese amare.

Recomandari

Deserturi