Parfe de ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Impatimitii de ciocolata stou ca parfeul de ciocolata este un desert delicios care poate fi savurat oricand, in orice sezon.

Ingrediente

    • 100  ml apa
    • 3 galbenusuri
    • 150 gr zahar
    • 100 gr ciocolata
    • 2 linguri cacao
    • 400 gr frisca

Instructiuni de preparare

  1. Se pune intr-un ibric mai mare apa, se adauga ciocolata, cacaua, zaharul si se lasa sa fiarba pe foc mic, amestecand continuu.
  2. Siropul se fierbe 5-6 minute, pana incepe sa clocoteasca. Se ia ibricul de pe foc, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine.
  3. Se lasa compozitia sa se raceasca, se amesteca usor cu frisca si se toarna in forme care se pot pune in frigider sau chiar in congelator pana a doua zi.

Recomandari

Deserturi