Parfe de cacao

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand doriti un desert delicios, aromat si foarte usor de preparat merita sa incercati parfeul de cacao.

Ingrediente

    • 250 ml  lapte
    • 1 lingurita faina
    • 2 plicuri zahar vanilat
    • 3 galbenusuri
    • 150 gr zahar pudra
    • 3 linguri cacao
    • 500 gr frisca

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacaua, apoi laptele, cate putin. Se pune vasul pe foc mic, amestecand continuu, pana cand compozitia se ingroasa putin.
  2. Se pune compozitia intr-o forma, se amesteca cu frisca, apoi se baga la congelator pana a doua zi, cand se poate servi.

Recomandari

Deserturi