- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Daca cineva credea ca in post nu se mananca dulciuri  inseamna ca nu a incercat acest desert delicios.Trebuie sa il incercati numai o data si veti dori sa il preparati tot timpul.
		
		Ingrediente
		
			
- 500 gr biscuiti simpli
 
- 1 cutie compot de ananas
 
- 100 gr rahat taiat bucatele
 
- 150 gr stafide
 
- 200 gr nuca faramitata
 
- 250 gr margarina
 
- 200 ml apa
 
- 100 gr cacao
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Prepari un sirop din zahar si apa pe care il fierbi pana se ingroasa putin. Adaugi margarina si cacaua amestecand continuu pentru ca aceasta sa se topeasca.
 
- Rupi biscuitii bucatele foarte mici (sau ii strivesti cu o stricla) si peste ei adaugi bucatelele de rahat,stafidele oparite in putina apa si scurse, nuca, si ananasul din compot taiat bucati mici. Amesteci toate ingredientele  si adaugi peste siropul preparat inainte
 
- Amesteci foarte bine compozitia si formezi un sul pe care il pui pe o tava si il dai la frigider.
 
- Acest desert trebuie sa stea la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servit pentru ca margarina sa se intareasca iar aromele sa se imbie in mod placut.