Cupe cu crema de iaurt si piscoturi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cupe cu crema de iaurt si piscoturi este un desert delicios care poate fi savurat chiar si la micul dejun. Are un gust special pe care il puteti varia de fiecare data.

Ingrediente

    PENTRU CUPE:

    • 10 buc piscoturi
    • 400 gr iaurt slab
    • 2 linguri de zahar pudra vanilat
    • 120 ml frisca lichida
    • 180 gr capsuni
    • 1 lingura zahar

    PENTRU DECOR:

    • capsuni

Instructiuni de preparare

  1. Se spala capsunile, se curata de odite, apoi se pun in vasul unui blender impreuna cu 1 lingura de zahar si se mixeaza totul pana se obtine o crema.
  2. Se taie piscurile pe lat in 3-4 buc fiecare.Se freaca iaurtul cu zaharul pudra vanilat, se bate frisca lichida, iar frisca obtinuta se incorporeaza in amestecul de iaurt cu zahar.
  3. Se inmoaie piscoturile in crema de capsuni. Se monteaza cupele, alternand straturi de piscoturi cu straturi de compozitie de iaurt. Cupele obtinute se tin in frigider, decorate cu capsuni pana in momentul servirii.

sfat:Daca vrei sa pregatesti mai rapid acest preparat, poti folosi direct iaurt cu capsuni din comert.Este bine sa foloseti iaurt cu arome naturale precum:ananas, fructe de padure,afine sau piersici.

Recomandari

Deserturi