Crema Mocca cu oua

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema Mocca cu oua este o crema gustoasa, aromata si cu care puteti prepara deserturi delicioase, pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 1 galbenus
    • 2 oua
    • 150 ml esenta de cafea tare
    • 300 gr unt, la temperatura camerei
    • 170 gr zahar pudra
    • zahar vanilat

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb intr-o craticioara pe foc mic esenta de cafea, 50  gr zahar pudra si 1 plic de zahar vanilat, pana se formeaza un sirop gros, legat.
  2. Ouale intregi, galbenusul, zahrul pudra ramas se bat la bain marie pana  se obtine o crema albicioasa si care si-a marit considerabil volumul. Se ia vasul de pe foc si se adauga in crema siropul fierbinte si se bate continuu pana se ingroasa.
  3. Se lasa crema sa se raceasca, apoi se adauga in ea untul frecat spuma. se acopera vasul cu folie de plastic alimentara si se  baga la frigider pana in momentul in care o folositi la umplerea torturilor.

Recomandari

Deserturi