Budinca dulce cu piersici

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca dulce cu piersici este, cu siguranta, reteta unui desert desavarsit si foarte rapid!

Ingrediente

    • 15 felii de paine toast
    • 500 ml lapte
    • 3 linguri zahar brun
    • unt
    • 6 piersici
    • 3 oua
    • 1/4 lingurita cu scortisoara

Instructiuni de preparare

  1. Pentru inceput, indeparteaza coaja feliilor de paine. N-o arunca, las-o sa se usuce si transform-o in pesmet.
  2. Bate ouale cu zaharul si scortisoara si subtiaza compozitia cu laptele rece.
  3. Unge cu unt moale, la temperatura camerei, o tava termorezistebta si tapeteaz-o cu feliile de paine trecute, pe ambele parti, prin amestecul de lapte. Pune deasupra felii de piersica si presara zahar brun.
  4. Baga tava in cuptorul incins pentru 25-35 de minute, la foc moderat, apoi scoate-o din cuptor, las-o cateva minute sa se racoreasca, dupa care o poti servi.

Recomandari

Deserturi