- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Budinca dulce cu piersici este, cu siguranta, reteta unui desert desavarsit si foarte rapid!
		
		Ingrediente
		
			
- 15 felii de paine toast
 
- 500 ml lapte
 
- 3 linguri zahar brun
 
- unt
 
- 6 piersici
 
- 3 oua
 
- 1/4 lingurita cu scortisoara
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Pentru inceput, indeparteaza coaja feliilor de paine. N-o arunca, las-o sa se usuce si transform-o in pesmet.
 
- Bate ouale cu zaharul si scortisoara si subtiaza compozitia cu laptele rece.
 
- Unge cu unt moale, la temperatura camerei, o tava termorezistebta si tapeteaz-o cu feliile de paine trecute, pe ambele parti, prin amestecul de lapte. Pune deasupra felii de piersica si presara zahar brun.
 
- Baga tava in cuptorul incins pentru 25-35 de minute, la foc moderat, apoi scoate-o din cuptor, las-o cateva minute sa se racoreasca, dupa care o poti servi.