Cocktail Bellini

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cocktailul Bellini este originar din Italia, lucru usor de observat din combinatia de piersici cu vin spumant.Servit foarte rece aceste cocktail are o aroma deosebita.

Ingrediente

    • 70 gr sorbet de piersici
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 piersica bine coapta
    • 150 ml vin spunmant sec

Instructiuni de preparare

  1. Curata piersica si ta-o  cubulete. Presara-le cu zahar si amesteca. asaza cubuletele de piersici indulcite pe fundul paharelor. Pune sorbetul in vasul blenderului, adauga jumatate din cantitatea de vin spumant si mixeaza.
  2. Cand compozitia s-a omogenizat, adauga restul de vin spumant, amestecand cu o lingura. Toarna peste cuburile de piersici compozitia din blender si serveste cocktailul imediat.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice