Coltunasi cu sunca slaba

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Coltunasii cu sunca slaba sunt perfecti pentru persoanele care sunt la dieta.

Ingrediente

    • 2 oua
    • 250 gr faina
    • 1 galbenus
    • sare
    • apa calda
    • 150 gr sunca slaba
    • 1 ceapa
    • sare
    • piper macinat
    • maghiran sau tarhon tocat
    • ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Din faina proaspat cernuta, 2 oua intregi, 2 albusuri, apa calda cat incape intr-un ou si un praf de sare faci un aluat pe care-l framanti pana se desprinde de pe mana, apoi il lasi deoparte.
  2. Pentru umplutura pui ceapa calita in ulei pana devine transparenta, peste care pui sunca tocata marunt si o lasi sa se inmoaie putin. Tragi cratita de pe foc, sarezi, piperezi si condimentezi cu tarhon tocat sau maghiran si adaugi 1 galbenus de ou,si  omogenizezi.
  3. Umpli un colt al patratului de aluat, lipesti marginile, fierbi fara clocote. Scoti coltunasii, ii racesti si-i servesti cu vin nou.

Recomandari

Aperitive