Ciuperci cu palarie adanca umplute la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile cu palarie adanca umplute la cuptor sunt foarte gustoase si pot fi servite ca aperitiv, garnitura sau ca fel principal.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci cu palarie adanca
    • patrunjel  verde tocat
    • 1 lamaie
    • 2 linguri cu ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli ciupercile in mai multe ape, le scoti coditele pe care le cureti si le toci marunt.
  2. Amesteci tocatura cu verdeata maruntita si sare,apoi  umpli ciupercile, pui deasupra umpluturii zeama de lamaie si le asezi pe o tava. Lasi la cuptor fierbinte  30 de minute,apoi scoti ciupercile pe un platou pe care-l decorezi cu felii de legume de sezon si le servesti  calde, cu paine proaspata.

Recomandari

Aperitive