Tarta cremoasa cu banane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cremoasa cu banane trebuie sa o incercati pentru ca este atat de buna incat va veti dori chiar si o a doua portie.

Ingrediente

    • aluat foitaj
    • 3 banane
    • 500 ml lapte
    • 100 gr mix pentru budinca de vanilie
    • 500 ml frisca lichida rece

Instructiuni de preparare

  1. Desfaceti foitajul si intindti-l putin cu sucitorul, apoi tapetati cu el o tava de tarta, imbracand si peretii tartei. Intepati aluatul din loc in loc cu o furculita, apoi bagati tava in cuptor pentru 20 d eminute, pana  incepe sa se rumeneasca. Cand este gata scoatei tava din cuptor si lasati-o sa se raceasca.
  2. Feliati 2 banane si asezati-le peste aluatul copt si racit.
  3. Intr-un castron mare turnati laptele si amestecati-l cu praful de budinca, acnd amestecul s-a omogenizat adaugati 50 grfrisca batuta spuma tare, apoi turnati-o in tava, peste banane.
  4. Introduceti tava la frigider pentru 5-6 ore , de preferat peste noapte, apoi decorati-o cu  frisca batuta spuma si cu felii din banana ramasa.

Recomandari

Tarte