Supa de lapte batut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de lapte batut este o supa speciala si economica, fiind in acelasi timp un preparat aromat si rapid.

Ingrediente

    • 500 gr paine neagra
    • 1 litru lapte batut
    • 1 lingura cu unt
    • 1 lingura cu zahar
    • sare
    • 1 lingura cu faina
    • crutoane de paine

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Rupi painea bucati mici si o fierbi intr-un litru de lapte batut. Dupa 15 minute scoti painea, o treci prin sita sau o faci piureu cu furculita si o pui iar la fiert cu sare, zahar si 1 lingura cu faina desfacuta in lapte sau apa rece.
  2. Fierbi supa 10 minute, adaugi untul, dai in clocot, stingi focul.
  3. Servesti supa calda, cu crutoane de paine prajta si cu bucati mici de cascaval alaturi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri