Supa de ciuperci-varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de ciuperci trebuie sa o incercati si dvs deoarece este delicata si o puteti prepara de fiecare data cu alt soi de ciupercute sau hribi.

Ingrediente

    • 300 gr ciuperci
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 telina
    • sare
    • 1 lingura cu zahar
    • marar tocat
    • 2 linguri cu ulei
    • 1 lingurita cu faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Se curata ciupercile de codite, se inlatura partea care a stat in pamant, iar partea consumabila se spala impreuna cu palariile ciupercilor. Se toaca felii, se lasa in farfurie, se acopera cu zahar, faina si 1 lingurita cu sare.
  2. Se curata ceapa, morcovul si telina, se spala, se taie rondele sau romburi mici, se calesc pe foc mic cu 2 linguri cu ulei. Dupa 5 minute legumele se rastoarna intr-o oala cu apa care fierbe, se acopera oala, se face focul mic si se fierbe supa 15 minute.
  3. Se pun ciupercile in supa si dupa 20 de minute se stinge focul, se presara deasupra marar tocat, se lasa sa se raceasca un sfert de ora . Supa de ciuperci se serveste calda, cu paine uscata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri