Supa de ciuperci cu praz

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de ciuperci cu praz este o supa delicioasa, rapida, pe care o puteti consuma atat calda cat si rece, fiind in acelasi timp plina de vitamine.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci
    • 2 morcovi
    • 1 ou
    • 1 ceapa
    • 2 fire de praz
    • 150 gr smantana
    • 4 catei de usturoi
    • 1 legatura de marar verde
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata ciupercile si feliaza-le. Taie prazul in rondele, morcovul da-l pe razatoare, iar ceapa toac-o fin.
  2. Pune cateva linguri cu ulei la incins si caleste ceapa, morcovul si ciupercile, adaugand putina sare. Adauga apa si lasa-le la fiert.
  3. cand toate legumele sunt fierte, bate galbenusul cu smantana si adauga putin cate putin in supa. Potriveste gustul de sare, pune usturoiul pisat fin si presara marar verde tocat marunt.
  4. Supa de ciuperci  cu praz se serveste cu fasii de praz deasupra si crutoane de paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri