Ciorba de porc cu tarhon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de porc cu tarhon etse o ciorba aromata si satioasa traditionala din zona Adrealului.

Ingrediente

    • 500 ml zer
    • 300 gr carne de porc afumata (ciolan)
    • 1 morcov
    • 1 telina
    • 1 legatura de tarhon in otet
    • 1 ou
    • 300 gr carne proaspata de porc
    • 500 gr cartofi
    • 1 pastarnac
    • 1 ceapa
    • piper macinat
    • 200 gr smantana
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie carnea in bucati mici si se pune la fiert in 3 litri de apa, indepartand spuma ori de cate ori se formeaza.
  2. Se curata zarzavatul, se taie cubulete, se pune la fiert cu carnea cam 1 ora. Se curata cartofii, se taie cubulete, se pun la fiert timp de 30 de minute, pana ce scade zeama.
  3. Se toaca tarhonul. Se bate oul cu zer, tarhon, sare, piper si smantana si se toarna in ciorba. Se lasa sa mai dea cateva clocote. Se serveste fierbinte.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri