Ciorba de linte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de linte este o ciorba deosebita cu o aroma delicata.

Ingrediente

    • 450 gr linte
    • otet
    • 5 catei de usturoi
    • 1 morcov
    • 250 gr afumatura: ceafa, carnati
    • 1 legatura patrunjel verde
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se spala si se alege lintea, se lasa o noapte in multa apa rece. Se fierbe in aceeasi apa in care s-a umflat, impreuna cu morcovul, usturoiul si afumatura, taiate felii.
  2. Dupa 1 ora, daca s-a inmuiat lintea, se adauga sarea si piperul, otetul si verdeata. Se serveste. Atentie! Lintea de import, cumparata gata ambalata, fierbe foarte repede (cea 20 de minute) si nu se tine peste noapte la inmuiat.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri