Ciorba de fasole verde cu afumatura

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de fasole verde cu afumatura este o ciorba delicioasa, economica, la care puteti inlocui borsul cu suc de rosii, pentru un gust mai aromat.

Ingrediente

    • 250 gr ciolan afumat
    • 1 telina mica
    • 2 cartofi
    • 500 gr fasole verde
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 legatura patrunjel verde
    • bors
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata fasolea si rupe tecile in doua. Opareste-o in apa cu sare vreo 10 minute.
  2. Intr-o cratita incapatoare, pune 3 linguri cu ulei si caleste la foc iute ceapa tocata marunt, pune morcovul si telina taiate in cubulete. Adauga 2 litei de apa si cartofii taiati cubulete, fasolea verde si pune apoi totulla fiert adaugand o lingurita cu sare.
  3. Cat fierb legumele, taie carnea in cubulete si rumeneste-o intr-o tigaie cu putin ulei incins.
  4.  Dupa ce au fiert legumele, adauga carnea, borsul dat intr-un clocot, potriveste de sare si , dupa ce ai oprit focul adauga patrunjel verde tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri