Ciorba de cartofi acrita cu zer

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de cartofi acrita cu zer este o ciorba ardeleneasca pe care o puteti prepara in zilele in care doriti o mancare usoara plina de viamine.

Ingrediente

    • 4-5 cartofi
    • 1 telina
    • 2 morcovi
    • 1 pastarnac
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 litruvde zer
    • marar tocat
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti zarzavatul, il toci fideluta si-l pui la fiert in apa calda in care fierb cartofii taiati cuburi mici. Fierbi cu apa putina, apoi adaugi sare si acresti cu zer.
  2. Condimentezi cu piper boabe si marar tocat, racesti ciorba si o servesti calda sau rece, cu paine sau cu mamaliga.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri