Ciorba de carne cu fasole si tarhon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de carne cu fasole si tarhon este o ciorba aromata si gustoasa, pe care merita sa o incercati si dvs!

Ingrediente

    • 500 gr fasole boabe alba sau pestrita
    • 500 gr carne de porc sau de berbec
    • 2 cepe
    • 1 morcov
    • 1 patrunjel cu frunze
    • 2-3 linguri cu otet de vin
    • 2 linguri cu tarhon tocat
    • piper boabe
    • sare
    • 3-4 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu bulion de rosii

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Alegi fasolea bob cu bob, o speli in apa rece, lasi in alta apa 4-5 ore cu vasul acoperit. Arunci apa, pui apa rece cat sa acopere leguma, dai in cateva clocote.Schimbi apa cu 3 masuri de apa rece, lasi sa fiarba pana cand se inmoaie bobul de fasole.
  2. Cureti legumele, le tai betisoare, le calesti in ulei odata cu bucatile de carne, spalate si fierte separat. Cand ceapa devine sticloasa rastorni totul peste fasole, adaugi sarea necesara, bulionul de rosii desfacut in apa rece, boabele de piper si frunzele de patrunjel si de tarhon tocate.
  3. Fierbi inca 15 minute, acresti cu otet diluat in apa calda, servesti ciorba calda, cu paine proaspata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri