- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Salata taraneasca de legume este o salata foarte gustoasa, pe care trebuie sa o incercati ori de cate ori aveti ocazia.
		
		Ingrediente
		
			
- 1 kg cartofi
 
- 40 ml otet
 
- sare
 
- 500 gr  fasole verde
 
- 75 ml ulei
 
- 7 cepe
 
- 1 legatura patrunjel verde
 
- 300 gr castraveti murati
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. 
 
- Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata.