Salata de conopida cu ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de conopida cu ceapa este o salata de vara gustoasa pe care merita sa o incercati si dvs!

Ingrediente

    • 1 conopida mijlocie
    • 2 linguri cu margarina
    • 3 linguri cu faina
    • 1 ceapa mare alba
    • 200 ml supa calda de zarzavat
    • sare
    • piper macinat
    • 3 linguri cu marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli conopida, o desfaci buchetele, o fierbi in apa cu sare, care clocoteste, Dupa 15 minute scoti si scurgi conopida.
  2. Intre timp, pregatesti sosul: inmoi margarina in cratita emailata, adaugi faina, omogenizezi, subtiezi cu supa calda.Adaugi sare si piper, apoi fierbi 10 minute la foc moale, dupa care rastorni sosul alb peste conopida.
  3. Servesti conopida calda, decorata cu marar tocat, langa crutoane de paine prajita. Ceapa tocata pestisori o amesteci peste conopida fiarta, la inceput, fara sa o calesti sau o calesti usor si o amesteci peste conopida.

Recomandari

Salate