Salata de iarna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de iarna trebuie sa o incercati si dvs deoarece este apetisanta si plina de vitamine.

Ingrediente

    • 2 cartofi fierti
    • 1 gulie tanara
    • 2 mere
    • 1 andiva
    • 1 sfecla rosie mijlocie
    • 6-8 nuci
    • 1 cescuta cu maioneza de post
    • frunze de patrunjel
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi mici si se lasa in castron. Peste cartofi se pun merele fara coaja, taiate felii subtiri, gulia rasa, sfecla fiarta si taiata cuburi sau jumatati de felii, nucile tocate si andiva taiata rondele.
  2. Se amesteca incet folosind o furculita mare, se sareaza si se adauga 2-3 linguri cu maioneza de post sau sos de mustar. Restul de maioneza se pune peste salata netezita cu lama unui cutit. Se decoreaza cu frunze intregi de patrunjel verde si se serveste cu paine proaspata.

Recomandari

Salate