Salata aperitiv cu carne fiarta de vita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata aperitiv cu carne fiarta de vita este o salata foarte gustoasa, perfecta mai ales in zilele de vara cand mai raman resturi de carne de vita de la masa de seara.

Ingrediente

    • 300 gr rasol de vita fiert din ajun
    • 3-4 castraveti acri
    • 4-6 fire de ceapa verde
    • 2-3 cartofi
    • 3 linguri cu mustar dulce
    • sare
    • piper
    • 2 linguri cu ulei
    • 3-4 tije de patrunjel verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 35 minute

  1. Spalati cartofii cu un burete aspru (nu de sarma), puneti-i sa fiarba in apa calda cu vasul acoperit. Cand coaja crapa usor, scoateti cartofii, curatati-i si taiati-i felii subtiri cat sunt calzi. Stropiti cu o lingura de ulei, puneti cartofii in castron adanc.
  2. Taiati carnea felii subtiri, la fel procedati cu castravetii acri. Treceti totul in castronul cu cartofi.
  3. Din mustar dulce, restul de ulei, sare, piper macinat, ceapa verde tocata fin, faceti un amestec, omogenizati, turnati in castron. Folositi doua furculite ca sa amestecati totul fara sa rupeti feliile de cartofi. Neteziti suprafata salatei, decorati cu tije de patrunjel verde pe care le-ati spalat si le-ati uscat in prosop.
  4. Tineti castronul la rece 1 ora, apoi  serviti salata fara paine.

Recomandari

Salate