Perisoarele cu smantana sunt delicioase si foarte bune, pe care le puteti servi atat calde cat si reci la masa de pranz sau la cina.
Piftia de porc este un aperitiv specific iernii, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun.
Parjoalele moldovenesti sunt perfecte pentru un mic dejun satios si gustos, iar parjoalele sunt la fel de bune calde sau reci.
Puiul haiducesc este un preparat pe care trebuie sa il preparati la mesele in familie, alaturi de cei dragi.
Ruloul de pui cu ciuperci si cascaval este un preparat pe care il puteti servi atat cald ca fel principal cat si rece ca aperitiv delicios.
Aceasta sfaraiala Dobrogeana trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, aromata si foarte usor de preparat.
Tocana nationala este o mancare delicioasa si gustoasa, numai buna la felul principal de la masa de pranz.
Tochitura este o mancare gustoasa si apetisanta, care se serveste cu mamaliga sau cu paine calda.
Varza dulce cu rosii multe si ciolan afumat este o mancare pe care trebuie sa o incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Vinetele umplute cu carne sunt nemaipomenite la mesele in familie alaturi de cei dragi.