Napolitane Duo

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Napolitanele Duo sunt perfecte in momentele cand doriti sa preparati un desert aromat si gustos cu care sa ii surprindeti pe cei dragi.

Ingrediente

    • 3 foi de napolitana

    PENTRU CREMA ALBA:

    • 50 gr zahar pudra
    • 150 gr lapte praf
    • 180 gr margarina
    • 50 ml lapte

    PENTRU CREMA DE CIOCOLATA:

    • 160 gr crema de ciocolata cu gust de alune
    • 2 linguri nuca tocata
    • 2 biscuiti
    • 100 gr margarina
    • 1 lingura cacao
    • 100 gr alune tocate
    • 1 plic glazura de ciocolata pentru decor

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 20 portii
Timp de preparare 1 ora
Timp de asteptare 3 ore

  1. Pentru crema alba, se freaca spuma margarina, apoi se adauga  treptat laptele si zaharul. cand se obtine o spuma omogena se adauga laptele praf omogenizand compozitia.
  2. Pentru crema de ciocolata, se freaca margarina cu crema de ciocolata, cacaua, biscuitii rasi, alunele si nuca tocata.
  3. Se unge o foaie de napolitanacu crema alba, se acopera cu a doua foaie, apoi se intinde crema de ciocolata, acoperind cu a treia foaia de napolitana. Se baga prajitura la frigider, cu o greutate deasupra.
  4. Dupa 3 ore se scoate din frigider si se toarna peste ea glazura de ciocolata preparata confomr indicatiilor de pe ambalaj. De decoreaza cu fulgi de migdale sau de nuca de cocos, apoi se poate portiona si servi.

Recomandari

Prajituri