Choux a la creme- varianta 4

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Choux a la creme este un desert delicios si foarte aromat, fiind economic si usor de preparat.

Ingrediente

    • 175 ml apa
    • 3 linguri cu unt
    • 3 linguri cu zahar
    • 3 oua
    • sare
    • 175 gr faina

Instructiuni de preparare

  1. Fierbi apa cu untul, zaharul si sarea, pui faina in ploaie, omogenizezi amestecul folosind o lingura de lemn. Racesti aluatul 5 minute, pui ouale unul dupaaltul si lasi aluatul sa se raceasca. Iei cu lingurita aluat, asezi pe tava aragazului in gramajoare inalte.
  2. Coci la foc potrivit 5-6 minute, apoi le scoti, le racesti, le tai capacele, le scobesti putin, le umpli cu dulceata sau crema de orice fel, pui capacul si servesti imediat.

Recomandari

Prajituri