Tocanita cu costite de miel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita cu costite de miel este un preparat aromat pe acre il puteti prepara chiar si de Paste! Indiferent de ocazie, conteaza doar sa fiti langa cei dragi!

Ingrediente

    • 1 kg costite de miel
    • 3-4 morcovii
    • 500 gr cartofi noi
    • 1 ardei gras rosu
    • 2 pumni de mazare
    • 1 ceapa
    • 7-8 ciuperci
    • 2 rosii coapte sau rosii cherry
    • 3 linguri cu bulion
    • 4-5 catei de usturoi
    • sare
    • piper macinat
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Pune intr-un wok la prajit coastele de miel. Lasa-le pana se rumenesc, apoi scoate-le pe hartie absorbanta.Pune ceapa si usturoiul tocate marunt la calit, iar cand s-au rumenit, adauga bulionul. Lasa un minut, apoi adauga o cana cu apa calduta. Lasa un clocot, dupa care toarna legumele, 2-3 costite si mazarea.
  2. Taie morcovii mai maricei, cartofii cuburi, ciupercile jumatati, ardeiul patratele. Pune-le la calit in sosul de la costite. Lasa- le sa se rumeneasca, apoi scoate-le si pe ele. Opareste mazarea. Amesteci usor si lasi pe foc cateva minute. Transferi apoi totul in tava de cuptor, iar deasupra, aranjezi frumos restul costitelor.
  3. Presara patrunjel verde si pune rosiile. Lasa la foc moderat 40 de minute, apoi o poti servi.

Recomandari

Mancaruri